Eob Aysegulmina ben kullandım memnun kaldım. Bir memeyi emzirirken diğerinden sağım yapabilirsiniz. Tek başına da kullanabilirsiniz ama daha yavaş geliyor süt o zaman.
Minikmucizem15 Ben kullanıyorum bebeğin emmedigi için bir meme sağım yaparken diğerine takıyorum etmiyorsa bir meme emerken diğerine takabilirsiniz süt stoku yapacaksanız tek başına sagim yapmıyor birisinin uyarılması gerek
Aysegulmina Minikmucizem15 yok kziim emiyor ama sütüm az gibi ikisi bir uyarımında süt arttiriyormus instagramda gördüm sormak istedim
Minnos09 Aysegulmina ben kullanıyorum anan sevemedim pek çıkarıyor denemez. Makina daha fazla çıkarıyor
Eob Aysegulmina şöyle söyleyeyim, memede süt bittikçe beyne süt üretme sinyali gider. Haliyle emzirme kadar olmasa da faydalı oluyor.
Aysegulmina Ozge8_ bebek emecek ama diğer goguse de onu takcam süt artması için siz nasıl yapiyosunuz
Ozge8_ Aysegulmina ben süt artması ıcın degil goguslerım fazla sut doluyor diye kullanıyorum sutunuz cogalsın istiyorsunuz incir kuru kayısı leblebi bide eşim eczaneden damla aldı onu kullanıyorum