Maviyesil121212 Duymadığım İcin Bugün doktor tavsiyesiyle kulak temizlettim fakat sol kulağım aşırı ağrıyor kızlar normal mi bu? Doktora sordum ama o an İcin olabilir dedi (saat sabah 11di) hala geçmemesi normal mi. Sizde oldu mu böyle bir sorun ?
Maviyesil121212 Nursel67 hiçbir şey sürmedi direkt kulak temizleme odasına yolladı kulağımı kontrol ettikten sonra. Hatta kadın sol kulağımı temizledikten sonra genzimden su geldi; kadın kulak zarın delik miydi dedi korktu çaktırmamaya çalıştı ama suratından anladım; doktora sordum çok normal dedi ama hala ağrıyor
Nursel67 @Maviyesil121212 zedelemiş olabilir benim kadar kulak temizleten görmedim çevremde benim gittiğim doktor önce temizliyor sonra kaşıntı olmasın diye kırmızı bir ilaç sürüyor bir iki saat içinde geçiyordu ağrısı genzimden de su gelmedi hiç
Maviyesil121212 Nursel67 ben ilk defa temizlettim ne damla ne ilaç sürdü. Genizden su geldiğini söyleyince temizleyen kadın da doktora sor dedi ama doktor gayet normal karşıladı fakat 4-5 saattir ağrıyor
Karakiz1 Canim korkutmak istemem ama kulak zarin temizleme siradsinda delinmis.olabilir abiminde kulagi temizlerken delindi cnku amelyt oldu
Karakiz1 Dus almayin birde su gitmesin doktira gidene kadar su kacırmayin kulaginizi tikac v.b seyle icine sokun daha sonra dus alin