Nyles2019 Bebeğim uykuda değişik sesler yapıyor kedi gibi mırıldanıyor değişik değişik sesler çıkarıyor neden acab başına gelen var mı?
Laayla Nyles2019 gazdan oluyormuş ben sordum doktora bi de bazen gülüp bazen ağlıyor ya onun dışındaki mırıldanmayı diyorsan gazdanmış o ilk 3 ay
PelinKaraca Nyles2019 iki aylık kızım Benim de çok normal yakında kahkaha atar 😀 korkmana gerek yok canım
isabel Nyles2019 ya ilk zamanlar ben çok severdim öyle çıkardığı sesleri hatta rüya görürken ağlama sesi yapardı ama gerçek ağlama sesinden çok ayrı onu eşimle çok severdik büyüdükçe yapmamaya başladı 🙈
Denotemo Nyles2019 evet yapıyosu kahkaha bile atıyodu aglıyodu acayşp sesler cıkarıyor şimdi de cıkarıyor ama daha az
alicihankus isabel benimki hala yapıyo uyandı ağlıyo sanıyorum koşa koşa gidiyorum bi bakıyorum hala uyuyo 😂
AnyelaMom isabel ayy kıyamam yaa Aynen bu dediğinizi yapıyor benim kızımda uyandırıp sımsıkı sarılasım geliyor.😊
alicihankus PelinKaraca ya dimi benimkide yapıyo deli bu bebekler ya ağlıyomu gülüyomu belli olmuyo bazen yerim 😍