Meryemtuysuz Oğlum 7 ay 4 günlük günde en fazla toplasan 1 saat tv yada telefondan eğitici müzikli videolar izliyor , sizde durumlar nasıl
ikierkekannesiii Meryemtuysuz biz hiç izlemiyoruz desem telefondan müzik açarım telefon uzak bir yerde oluyor olduğu yerde de kendisi oynuyor
Asd12345 Meryemtuysuz 13 aylık kızım 7 aylıkken çok bakmak isterdi çizgi film falan ama şimdi hiç ilgisini çekmiyor arada telefondan müzik dinliyor
GoGirl Meryemtuysuz 1 yasina kadar hic bakmadi simdi 17.5 aylik 1 saati buluyor yenek yerken izliyor sadece
Meryemtuysuz O uyuduğunda yemek yapsam oğlum hemen kalkıyor ben dinlenemiyorum ve verimli olamıyorum o uyuduğunda bende uyuyorum bu sefer yemek ev işi yetişmiyor mecburen yemek yaparken açıyorum 😞
Marla91 Ben sadece Altını değiştirirken açıyorum o da 2 dk max. Genelde kendi videolarını izlemeyi çok seviyor. Ama çok izletmiyorum. Alt değiştirirken falan.
nur-nr_123 Meryemtuysuz bizim evde bı çukur izleniyordu cnm o da bitti hiç TV açılmaz kumanda sürekli kayboluyor o derece eşimde bnde izlemeyiz oğluma günde 10 dk fln cocomelon izliyor öyle izletmemek değil kesinlikle çabam evde zaten TV kullanılmıyor