Asilinannesiiiii 9 aylık oğlum ishal oldu. dün akşamüzeri iki kere bugün sabahtan beri 2 kere sulu kaka yaptı. Patates hasladım etkisi olmadım pirinç lapası yapcam başka ne önerirsiniz? Doktora mesaj attım ishali geçiren gıdalar diye bı liste atmış. Listede kefir ayran vesaire vardı oğlun da süt alerjisi var onlar veremiyorum ne yapmalıyım
Aliye07 Asilinannesiiiii Geçmiş olsun benim kızım da geçen hafta olmuştu, yoğurt çorbası, ayran, geçiriyormuş ama süt alerjisi varsa pirinç pilavı, havuç suyu, şeftali suyu ve muz deneyebilirsin. 😊
YusuffunAnnesii Asilinannesiiiii reflor diye bi toz var mamasina veya yogurta katip yedirebilirsiniz ama doktorunuza bi sorun yinede ishal oldugunda fayda etmisti cok gecmis olsun bu arada❣
YusuffunAnnesii Asilinannesiiiii olur heralde doktorunuza eczaciya fln bi soeun almadan once onlar sizi yonlendirirler😊
Aliye07 Asilinannesiiiii Canım kızımda amip dizanteri çıktı 3 gün hastanede kaldık biz ilaç felan verdi doktor ama ishal için de diyet listesi verdi işte bu listede söylediklerim vardı onları yedirdim sürekli. 😊
Aliye07 Asilinannesiiiii Çok teşekkür ederim hayır sadece ishal değil,kusma ve çok hafif ateşlenme de oluyordu ama ishali çok çok fazlaydı
Asilinannesiiiii Aliye07 kaç gün ishal sürünce götürdun canım. Bir de kakadan mi tahlil yapıldı yoksa kandan mi
Aliye07 Asilinannesiiiii İlk günden götürdüm hastaneye çünkü afedersin 10 15 dakikaya bir su gibi gidiyordu ishali, kandan da baktılar, kakadan da baktılar tahlilde canım.