Yelda35 Fatma11 çıkmıyor canım çıkmıyor ben bir gece önce kaynar suyun içine kosla döküyorum içine atıyorum ertesi gün makinaya atıyorum
Birmuallime Fatma11 Kakada henüz hiç denemedim ama farmasinin leke çıkarıcısı normal hayatta diğer lekelere çözüm olmuştu benim için bi deneyin isterseniz
theAna Fatma11 önce suda beyaz sabunla yıkıyorum pisliği akıyor sonra sabunu üstüne sürüyorum makinaya atıyorum deterjanla da yıkayınca tertemiz çıkıyor.
htceee98 Fatma11 dalan roxy matik kullaniyorum eğer çok kaka varsa önce suda islatiyorum sonra makineye atıyorum sonuç tertemiz
Serapdnz Fatma11 zeytin yağı sabunuyla elimde çitiliyorum azıcık sonra durulayıp bırakıyorum makina çalıştırınca arıyorum hiçbir şey kalmıyor:))
nur-nr_123 Fatma11 bn cnm toz deterjan kullanıyorum makinemde bebeklere Özel alerjik diye bı program var ona atıyorum deterjanla birlikte wanish costla koyuyorum çıkıyor lekeler bembeyaz zibinlari
haziranin25i Fatma11 zibinini direk üstünden çıkarıp e bebekten baby me leke çıkarıcı sprey sıkıyorum yarım saat bekletiyorum bekledikten sonra elimle yıkıyorum tertemiz oluyor 💜🍭
Merve201119 Fatma11 şuan kendi deterjanimizla yıkıyorum ama bebek deterjani kullanırken de önce arielle yıkar sonra kendi deterjanı ile yıkardim öyle çıkıyordu meyve kaka lekeleri