duru2603 Bebelere nasil su veriyorsunuz? Hazir su mu, markette bebek suyu var ayrı🤔 ondan mı, biz kendimiz arıtma suyu içiyoruz bebeğime de kaynatıp ılıtıp onu versem olur mu? evet fikir alalim 😅 ek gıdaya son bir hafta 😍
Balkuzuuu duru2603 kendi ictiginiz suyu kaynatip olitup verebilirsiniz ben altinci aydan beri oyle yapıyorumm
Ada-m duru2603 ebebekte satılan sulardan kullanmaya başladım 8. Aydan sonra. Arıtma suyu bir de kaynatılınca minarelleri ölüyormuş diye okumuştum. 🤷🏻♀️
issizbirada duru2603 Ben kaynatıp vermeyi düşünüyordum ama eşim üşenirsin sen ona deyip fuska marka alıyor 😂
Duriskonunannesiii duru2603 normal hazır su alıyoruz, bir süre evde kaynatıp verdim ama sularımız çok kireçli o yüzden hazır suya geçtik
Cansuuecc duru2603 Kendimiz hazır ve ph derecesi yüksek su içiyoruz oğluma da rahatlıkla iciriyorum 1 yaşa kadar kaynatarak icirdim 1 yaşından sonra kaynanadan veriyorum
Saitkereminannesi duru2603 Normal hazır su veriyorum kendi içtiğimizden kaynatsan tadı farklı oluyor o suya alışırsa hep öyle ister diye düşündüm
Leman01 duru2603 ben önce hazır içme suyunu kaynatıp soğutup veriyordum. Mamalarındada onu kullanıyordum. Suyu içmek istemiyordu bir gün yanlışlıkla oğlumun suyunu içtim çocuk haklı dedim. sonra e bebekten bebek suyu almaya başladık şuan 15 aylık yeni yeni bizim içtiğimiz hazır suyu vermeye başladım suyu yeterince içiyor
AND-20 duru2603 arıtma suyu rahatlıkla kullanabilirsin bakımlarına dikkat ettikçe daha sağlıklı bebek sularını önermem. Kaynatarak minerallerini öldürürsünüz daha çok bilginiz olsun 😊
Aselimmm47 duru2603 sular kaynatıldığında içerisindeki minarel ölür P. H derce si değişebilir diyor çoğu uzman ben bebeğime 6. Aydan beri Fuska markalı su aldım bebekler için genel önerilen bir su markası. Zaten içtikleri su çok az bir miktar o yüzden kaliteli bir su vermek gerek bence