cemreninnannesii Kızlarr kızım 8 kilo prima premium care kullanıyordum ama artık aktif olana geçicem kalıbı nasıl acaba 4 numara mı almalıyım yoksa 5 numara mı?
2bebelianne__ cemreninnannesii bnde surda beklim bizde prima premium care kullanıyoruz aktif bebekle arasında fark var mı acaba
Atamom16 cemreninnannesii 8 kilo için 5 numara büyük olmaz mı oğlum 7.800 gram 3 numara kullanıyorum hala rahat oluyor sıkmıyor kokuyu hiç dışarı vermiyor sleppy kullanıyordum önce prima aktif bebeğe geçtik hatta gündüzleri günlük rahatlık gece için aktif bebek kullanıyorum ben
eniiiiiiise cemreninnannesii oğluma5 numara kullanıyoruz. Bıraz geniş olsun ki çişli bez tenıne az degsin
cemreninnannesii 2bebelianne__ çok bez gidiyor canım ek gıdaya geçtiğimiz içün suda içiyor bez doluyor bu sefer premium care bir tık daha pahalı aktif bebek hem bez sayısı fazla fiyatıda uygun
cemreninnannesii Atamom16 bazı bezlerin kalıbı küçük ya ondan soruyorum şuan 3 numara kullanıypruz ama sıkmaya başladı göbek bacak tarafı
Zumra_ cemreninnannesii premium care de kaka kokusunu dışarı vermiyor benim deneyimim aktif olan idrar kokusu tamamen dışarıda resmen onun için dr idrar testi istedi kokudan dolayi hiç bi problemi olmadığı halde
cemreninnannesii Minikkelebegim Candy1907 Nursing_10 bikerem Unknown eniiiiiiise eniiiiiiise EsraKerimm çok teşekkür ederiimm kızlar😇
bikerem cemreninnannesii oglum 7 kiloyken 4 numaraya,9 kiloyken 4 numaraya gectik,11kiloda da 5e gectim( bi kac gundur). 4 numara sizin icin uygun olacaktir
Nursing_10 cemreninnannesii aktif bebekten hiç memnun kalmadım ben Çişi ortada biriktiriyor sızma da yapıyor Bence aktif bebek alacağınıza Molfix pure and soft ben kullanıyorum çok memnunum Hem premium kalitesinde hem de daha ucuz Dokusu falan çok güzel yumuşacık
Candy1907 cemreninnannesii aktif bebeğin kalıpları daha küçük. Bir de premium care kadar emici değil.
Minikkelebegim cemreninnannesii benim bebeğim 8 kilo civarı 4 kullanıyorduk artık 5 e geçtik daha rahat oluyor biraz büyük ama sızdırma falan yapmadı 4 numara bir tık küçük oluyor içim rahat etmedi bende 5 e geçtim çok sıksın bez cildine çok temas etsin istemdim
Medusafer cemreninnannesii bende doğduğundan beri premiym care kullanıyorum aktif bebegi denedim ama sevmedim sert geldi bana