eylulmin Edaeyl ben iki üç sene kadar kullandım ben de kilo yapmamıştı. Bir arkadaşım da kullandı onda da yapmamıştı. Kişiden kişiye göre değişebilir ama
Hygge Edaeyl Bende yapmamıştı 😇 Zaten ilaçlar direkt kilo yapmaz, sadece iştah açar, yiyip yememek size kalmış, yemezseniz kilo almazsınız korkmayın ❤️
Haminne Edaeyl 1 senede 17 kilo aldırdı bana desem 🙄 ilacımı en yakın zamanda değiştiricem aşırı kilo aldırdı
Edaeyl eylulmin galiba bende korktum ya kilo yapar diye birde bitkisel surup verildi o baya bi etkili
nisa61 Edaeyl ben paxerayla birlikte 3 ilaç kullandım kilo yapmıştı ama almak istediğim için hangisi yaptı bilmiyorum
eylulmin Edaeyl paxera da çok etkilidir. Ama düzenli kullanacaksınız ve en az 3-4 ay kullanmalısınız. Biraz sabredin. Ama kendinizi de ilaca bağlamayın. İlacı içince sihirli bir değnek değmiyor maalesef. Zamanla, sabırla ve duayla atlatacaksınız. Çok geçmiş olsun
Edaeyl Hygge dogumdan sonra anca kilo verdim bide dedim gene kilo almayayım cevabınız için teşekkür ederim 🙂
Edaeyl eylulmin çok haklısınız 28 günlük bir tedavi benimki sonra psikilog normal seans devam edicez dedi kafada bitirmek önemli