Lina-dursun Dun aksam 6da yogurt mayaladim firina koydum mayalasi içn ve unutmuşum kızlar şimdi aklıma geldi koşarak gittim bakdim ama ne bozulmuş ne koku vs hiç bir şey olmamis basina gelen var mi bebegime yedirdim mi çöpe mi atim siz ce bozulmudur
menekseyagmr Lina-dursun bozulup bozulmadığına tadına bakıp anlayabilirsiniz yani bu kadar telaş yapmanızı anlayamadım
Baharinannesi Lina-dursun hiçbir şey olmaz bir günde buzdolabında bekletin sertleşince yiyin afiyet olsun sadece tadı birazcık ekşi olur o kadar :)
Yasemin_06 Lina-dursun yok Cnm aynısını bende yaptım dün unutup gitmişim aklıma gelince aldım dolaba koydum tels yapma şüphe varsa tadına bak sen once
Kadifemsii Lina-dursun bozulmamıştır canım tadı ekşimiştir siz tadına bakın bebeğiniz yemese bile siz yersiniz. Ben akşam maya için bıraktığımda alarm kuruyorum sizde alarm kurun bidahakine
theAna Lina-dursun süt ve süt ürünleri oda sıcaklığında fazla kalınca bozulabiliyor. Bence riske atmayın bir kaba döküp çöp kenarına koyun kediler yer.