Esen_93 Mertin_annesi verilir annesi. Ben dogdugundan beri verdim. Hele havalar boyle sicakken sakin susuz birakma bebisi. Ama cok asiri verme sadece herseyin fazlasi zararlidir.
gozdesh Mertin_annesi ben doğduğundan beri verdim. Mama yiyen bebeğe de verilir diye biliyorum ama yanlış olmasın siz yine araştırın.
seymabykn Mertin_annesi benim bebeğim daha 2 aylık normalde verilmemesi gerek emzirdiğim için sütümde var mama kullanıyorsanız mamayı zaten suyla yapıyorsunuz. Ben günde toplam 3-4 yudum veriyorum zaten içmek istemiyor
Bilge-k Mertin_annesi canım ben mama veriyorum doktorum mamadan sonra bir iki çay kaşığı ver dedi ağzının temizlenmesi için pamukçuk oluşmasın diye dikkat etmişsindir belki mamayı içtikten sonra ağzında peynir kesiği gibi oluyor süt
eslinababy Mertin_annesi ben verdim tek anne sütü alıyordu ama yine de verdim çay kaşığıyla hiç bir zararı yok kendi dr söyledi fazla değil 4:5 kaşık
Deletedmom27337 Mertin_annesi bnmki doğdugundan beri mama ve meme olarak gidiyor o yüzden 3 günlükten beri su veriyorum. Doktorumuz ve ebemiz ağzında panukçuk olmasın diye kaşıkla su ver ağzı temizlensin dediler o yüzden aksatmadan veriyorum her mama sonrası