busra_02 https://www.hizliresim.com/orwxe64 kızlar kargom vardı nerde acaba diye kargo takibi yaptım adrese baktım ama benim yazdığım adres değil sipariş geçmişime baktım oraya yazdığım adres doğru gönderilecek yerdeki adres bu baş harflere göre uyumsuz ne yapıcam nasıl düzelir o kadar alışveriş yaptığım kargoyu bekledim şimdi de adres yanlış
leynanin_pembemantosuu busra_02 bendedr oldu bu trendyol dolapdan bişey aldım farklı adres yazıyordu yarı yolda fark ettim dolapla iletişime geçtim hemen sonra değişttirdiler sizde aldığınız yerle iletişime geçin
Mom095 busra_02 şimdi yeni bir uygulama başladı. Kargo eve gelmeden anlaşmalı size en yakın bi yere bırakılıyor. Acaba sipariş verirken o şekilde falan mı seçim yaptınız? Oranın adresidir belki
busra_02 Bety aradım hemen hata düzeltilsin diye kadın sistemdeki adresi söyledi adres doğru ama sistemde adres çok farklı bi yer
busra_02 leynanin_pembemantosuu canım hemen aradım şubeleri sistemde doğru adres çıkıyor ama kargo takipde adres yanlış neden acaba yani teslimat adresi yanlış
Nik_mik_yok busra_02 teslimat adresi olduğuna emin misin. Bende aynı şekilde panik olduktan sonra, şubenin adresi olduğunu farkettim
busra_02 Nik_mik_yok canım hemen baktım hatta aradım sistemde adres doğru ama internet sitesinde adres farklı şubenin adrese de baktım uyuşmuyor
leynanin_pembemantosuu busra_02 onu bilemedim bana saçma geldi sonuçta barkod okutularak yol izleniyor şubede doğruysa sistemde neden yanlış olsunki 🤷🏻♀️