Kbra_ Merhaba , 4aylık bebeği olanlar bebekleriniz kaç kilo yazar mısınız? Ben bu konuda takıntılı olmaya başladım artık sizden de öğrenmek istiyorum 😥
Kbra_ oglummehmedim maşallah iyi almış sizinki küçük doğmuş çünkü bizimki 3300 gr doğdu sadece anne sütü ile besleniyor şu an 6100 gr
Zhraelif oglummehmedim canım benim bebeğim 9 aylık 8 kilo çok güzel yemesi var maşallah ama yavaş kilo alıyor saglikliysa takma kafana bende çok takiyordum ama artk bıraktım çünkü mama ek gıda yediği halde kilo almıyor demek ki yapısı öyle
Kbra_ Balbebek_Egemen evet emziriyorum , geçen ay sadece 300 gram aldık ama kilosu normal seviyede olduğu için doktor mama önermedi
Kbra_ Esrakndmr cinsiyet kız demi senin de ? Aslında ilk iki ay çok güzel kilo aldı hep öyle gitmesini bekledim ama 300 gr alması moralimi bayağı bozdu ve takıntı yaptım bu konuda 😒
Balbebek_Egemen Kbra_ ama normal benimki ayda 500 falan alıyo ve hemşire gece emzirmelerini uzun tut daha kilo alır dedi ve bizimki gece güzel emiyo gündüz 10 dakika falan emer 1 saatte 2 saatte bir
Esrakndmr Kbra_ evet kız. Bence kilosu gayet iyi. Sütün geliyorsa mamayı verme😢 ablamın 6, aylık 7kilo 300 gr erkek. Ama o doğdundan beri mama veriyor
Kbra_ Esrakndmr evet ben de mama vermek istemiyorum hiç sütüm geldiği sürece sonuna kadar direnmek istiyorum yani 😔 çok teşekkür ederim..
oglummehmedim Kbra_ iyi işte sizinkide normal uzmeyin kendinizi takmayin kafaya mama vermeye de gerek yok bence iyi kilosu
oglummehmedim Zhraelif benim öyle bı sıkıntım yok😀az da olsa takmam kafaya 😃soru sahibine yazicaktiniz heral 😊😊