Minikkusum2021 Kızlar kızım için oda yapıyorum. Dolap, şifonyer ve montessori yataktan oluşuyor. Odayı aksesuar olarak nasıl yapıp hareketlendirsem çok kararsızım neler alabilirim? Sizler nasıl yaptınız görsel paylaşabilir misiniz?
Mom727373 Minikkusum2021 ben trendyoldan sticker aldım duvarda çok güzel duruyor istediğim zaman da sökebilirim boyaya zarar vermiyor. Evde değilim fotosu varsa atayım canım. Ama kitaplık veya oyuncak dolabı da iyi bi fikir hem kitaplık aksesuar yerine de geçebilir hem de işinizi görür
Minikkusum2021 Mom727373 bende sticker düşünüyorum ama kaldırmak istendiğinde boyaya zarar veriyor mu tereddütte kaldım nasıl kaldırılıyor acaba bir yerde fön makinesi diye okumuştum
Minikkusum2021 Furug stickerları kaldırması kolay mı peki yani yarın bir gün sıkılıp sökmek gerekirse nasıl olur acaba duvara zarar verir mi
Mom727373 Minikkusum2021 https://www.hizliresim.com/ffhrm8r Bizimkinin birisi böyle yıldızları yapıştırırken yerlerini beğenmeyip söküp tekrar yapıştırdığım oldu ama ne boyayı söktü ne de tekrar yapışırken sorun oldu. Trendyol tilki dünyası sayfasından almıştım
Minikkusum2021 Mom727373 sticler güzel hava katıyor odaya herkes çok memnun sadece ilerde sıkıntı olur mu diye tereddütte kalmıştım
Mom727373 Minikkusum2021 yok canım hiç şüphe etme. Benimkilerden memnunum ama başka marka veya ürünleri bilemem tabi