Uykuyahasret Merhabalar bebeğim 50 günlük yüzünde küçük kabarcıklar vardı ben onun isilik olduğunu düşünüyordum 2 günde bir yıkıyoruz ama geçmedi hatta çoğaldı ve kurudu. Bu Atopik dermatit sanırım. Aynı durumu yaşayan oldu mu nasıl tedavi edildi acaba
Gizem_ar Uykuyahasret mustela stelatopia krem gecirdi bizimkini aynı isilik gibi bna sütün yağlı ondan dediler baya bi çoğalınca doktpra götrdm şükür bu kremle gecti hemen
Bendeanneyim Uykuyahasret her doktora gittik herseyi denedik ilac krem herrrrşeyi denedik 1 yaş dedi hala gecmedi devam ediyor pes ettik tum vucut ayni hicakara okut dediler okuttuk yine ayni😑😔😣
matmazeliingunlugu Uykuyahasret bizimde aynısı dr kuruluk var nemlendirici kullanman gerek dedi verdiği kremin içeriği temiz değil diye INCIA aldım daha gelmedi ama iki gündür çörek otu yagi sürüyorum azalttı kuruluğu çocuk durmuyor yüzünün gerginliğinden sürekli ağlıyor ne yapacagimi şaşırdım bende.😔
Uykuyahasret Gizem_ar bende bugün doktora götüreceğim ama kullanılan kremlerin yada nasıl bir yol izlendiği bilgisini almak için sizlere de sormak istedim. Kremi doktor mu önerdi
Gizem_ar Uykuyahasret evet doktorum önerdi gün içinde 3-4 kere sürdüm yanaklarında ve kulağının arkasındaydı eczanelerde pahalıydı netten aldım kremi hatta hemen geldi 2 günde geçti ara ara sürüyorum o da krem bitsin diye yani banyodan sonra falan
Gizem_ar Uykuyahasret çok yıkama dedi doktor bide bana. Hergün yıkıyordum 3 günde bire düşürdüm şuan yine 2 günde bi yıkıyorum
Uykuyahasret Bendeanneyim yaaa çok üzüldüm çok geçmiş olsun. Kuzenimin bebeğinin de çok uzun sürmüştü ama o zamanlar küçüktüm ne olur neden olur hiç aklıma gelmezdi. Şimdi anne olunca anlıyor insan çok zormuş Rabbim şifalar versin
Sulebaydir Bendeanneyim siz bir instagram.dan lokmanaktar_snmbrc sayfasını takip ederseniz iyi olur biz sıfayı çok şükür bulduk tavsiye ederim
Uykuyahasret matmazeliingunlugu bizimki de huysuz o yüzden miymiş ya hiç aklıma gelmezdi 😔 teşekkür ederim
matmazeliingunlugu Uykuyahasret valla benimde aklıma gelmedi dün hiç durmadı bugün de sabah dr a götürecektim az daha durmuyo diye annemi aradım gel yanim da diye o gelince az daha sürelim çörek otu dedi onu sürünce emzirdim bi rahatlama geldi çocuğa uyudu aralıksız 1.5 saat ağlamıştı o zamana kadar sonra jeton düştü yarim saatte saatte bir sürdük sürdükçe yanaklarına iyi geldi huysuzluğu gitti.🤷♀️
blue90 Uykuyahasret ona göre üretilen kremler var yoğun nemlendirici özellikte oluyo düzenli kullanımda geç.yo
Uykuyahasret matmazeliingunlugu Bizimki de sürekli elini yüzüne götürüp uykusundan uyandırıyor kendini. Kremi internetten sipariş ettim bekliyorum bakalım.
1Yildirim Uykuyahasret 6 aylık kızımın vücudunda çıktı. Biz de başta isilik sandık. Gitgide büyüyüp dairesel lezyon şeklini alınca anladık ki egzama. Doktor da onayladı. 10 günü geçmeyecek şekilde (içeriğinden dolayı) günde üç kere travazol + 2 saatte 1 Mustela Stelatopia ile nemlendirme… Geçti.. lakin Mustela ile nemlendirmeye devam ediyorum. Mustela Stelatoipa tavsiye ederim👍🏻 Geçmiş olsun🙏🏻
Uykuyahasret 1Yildirim bizim sadece yüzünde var umarım vücudunda da çıkmaz. Çok geçmiş olsun size de.
Sulebaydir Uykuyahasret sivasta mi yaşıyorsunuz aynı sıkıntı bizdede vardı çok şükür atlattık sayilir