Kahveliseker Merhaba anneler bu mama sandalyesini letgo dan aldık. Minderini yıkamak istiyorum ama ayak kısmında karton gibi bir sey var yikayabilir miyim bilemedim. İnternette de bir bilgiye ulasamadim. Kullananan anneler yardim edebilir mi🌺
Kbrbydk Kahveliseker bende ikinci el Chicco polly aldik bizimki de öyleydi sert birşey var bir kisminda ama ben detrjanli suya bastım biraz elimde citiledim. Sonra durulama suyuna koydum bekledi bir gece ertesi gün iyice durulayın sıkıp astım. Sizde belki öyle yapabilirsiniz zarar görmesin diye
Woody Kahveliseker ben yıkıyorum. Ancak çok sıkma yaptırmıyorun. Balkona atıyorım. Orada kuruyor genelde
Kahveliseker Epifenomen-gkc biraz naylonumsu oldugu icin elimde yıkamak içime sinmedi bir de kurutacak yerim yok makineye atsam kuru gibi cikar da napsam bilemedim
Epifenomen-gkc Kahveliseker ben e bebekten aldığımda öyle söylendi bana. Sıkma işleminde zarar görüyor, elinizde yıkayın bu kısmı sonra ürün zedelenmesi diye getiriyorlar garantiye geri yolluyoruz demişti. O karton kısım sıkma işleminde zarar görür. Elinizde yıkayıp iyice asın sıkmadan