sevval_5481 kızlar bebeğimi nasıl giydirmeliyim bilmiyorum evimizin içi güneş almıyor ve soğuk dışarısı de pek sıcak değil kısa kollu giydiriyorum kolları elleri üşüyor ne yapacağımı şaşırsım havalar bi öyle b böyle
Emirin_Annesi10 sevval_5481 bundan bende müzdaribim. Sabah kalkınca tek uzun kollu zıbın giydiirp altına ince pijama giydiriyorum. Öğlene doğru yarım zıbın Üstüne tşört şort giydiriyorum. Yakın zamanda hastalandı ama kendimi sorumlu tutmak istemiyorum çünkü çok sakınıyorum 😒 geceleri desen ince uzun kollu zıbın alt pijama üstüne müslin örtü
prensveprensesinannesi sevval_5481 valla havalr cok asiri sicak hatta evimin ivi bile kayniyor 2 aylik bebegim var ama hala fazla giyindiriyorum usumesin diye cocuk sicaktan hem pisik hemde alerji olfu💁♀️
NorthLight sevval_5481 siz nasıl giyiniyorsaniz onu da öyle giydirin bizden daha fazla üşüyüp terlemezler
Mucizem-Sare54 sevval_5481 ben kısakollu zibin giydiriyorum içine üstüne takım tulum tek kat yani ama daha ne kisakol nede bacaklarini acmiyorum