bukaga Kızlar kakamızda kan ve mukus oluyor süt ve süt ürünlerini yemeyi kestim kuruyemişi kestim ancak hala devam ediyor başına gelen var mı ne olabilir bu :( nasıl kesildi kan gelmesi ?
Sedaaam bukaga bebeginiz kaç aylik kan ilacı yapıyor olabilir bizimde o sekidleydi meğerse kan ilacı yapıyormuş kestik
KYB bukaga alerjenleri kestikten sonra 3 haftaya kadar sürebiliyor etkileri. Yumurta da olabilir bu arada. Onu da kesmeyi deneyebilirsiniz. Ama mutlaka bir doktor kontrolünde yapmanızı öneriyorum. Bebeğinizi muayene eden doktorunuza danışın. Geçmiş olsun 🙏
ly35 en az 2 hafta boyunca kesin, bizimde kalada kan vardı süt alerjisi büyük ihtimalle 2 hafta sonra kak rengi sarıya döndü mukus kalmadı
ly35 bukaga baya da olmuş başka bi yiyecek de olabilir haklısınız. ishal değil dimi? süt, kuruyemişler, et, yumurta, tahin susam vs, çilek aklıma gelen alerji yapan şeyler bunlar ama tabiki doktorunuz bilir en iyi
bukaga KYB önce süt ve kuruyemişi kestirdi kuzu eti ve yumurtaya devam dedi muhtemelen bir sonraki sefere bitmezse ki inşallah biter, onları kestirecek. Bekleyip görücez sanırım :( insallah cözülür siz yaşadınız mı bunu acbaa ?
KYB bukaga evet, biz yumurtayla yaşadık. Deriden alerji testinde de çıktı yumurta alerjisi. Diyete başladıktan 2 hafta sonra kesildi tüm sıkıntılarımız.
Gamze50 Benim bebeğimin de aynisi olmuştu makatta çatlak oluşmuş.Kabızligi falan da olmamasina ragmen olmuş hemde.Hastaneye götürün gecmis olsun
KYB bukaga 5. ayda oldu. O testin yalancı negatif çıkma olasılığı yüksek, belki o yüzden önce eliminasyonla başlatmayı uygun görmüştür doktorunuz. Biz doğrudan alerji doktoruna gittik, testi o yaptı.