Fourleafclover21 https://www.hizliresim.com/7u507xo 2 gündür tadım yapıyoruz yoğurt veriyorum bu iki üç nokta kırmızılik yeni çıktı alerji mi yapmış oluyor
Aygldgnc Fourleafclover21 çok az olmuş yüzünde bence endişelenecek bişi yok tabiki doktorunuza danışın ama kakada mukus veya kan görürseniz o zaman alerji diyebilirsiniz
Kagansmother Ilk günler bizde de bi iki sivilce gibi çıktı sonra geçti alerjinoldugunu sanmıyorum ama gözlemlemek devam edip doktora danışmak en mantıklısı olacaktir
Fourleafclover21 Kagansmother yeni başladığımiz için mi oluyor dersiniz yani bugün 3. Kere yiyecek sonra başka bir şeye geçeceğim bakalım teşekkür ederim
Solocann Fourleafclover21 bence vermeyi kesin ve doktora danışın zaten bu nedenle 3 gün kuralı var başka nedeni olamaz cilt sorunu olmadıkça :)
Fourleafclover21 Solocann normalde alerjik egzaması olan bir bebek ama bunlar yoktu cuma günü kontrolü var soracağım mutlaka
RuzgarMommys Yoğurdu denemek için yedirmeden sadece bıyık çene dudak etrafına sür bırak biraz dur bakalım kizaracak mı Kızarırsa alerjisi vardır Doktoruna söyle yine