Aydenizerdogmus 4 bucuk aylik gece uykusunda ama kafayı sağa sola atıyor aç mı demek bu alıp beslemeli miyim
Ddb92 Aydenizerdogmus hayır tabiki meme mi arıyor yada uyanıp ağlıyor mu ? Merak etme aç olsa uyanıp emmek ister ya da mama . Bebişleri çok korkuturlar bol bol okuyun
Zeylull Aydenizerdogmus 4 aylık bebeğim gece uykusunda aciktiginda yapıyor. Emmek istiyor bir yandan da uyku ağır geliyor. Alip emzirirseniz emerken uyanır sonra bide doymasina yakın tekrar uykuya dalar ☺️ ağlamasını beklemeyin. Etkileşim olarak aciktigini belli ediyor. Hem ağlayarak uyanmamis olur ☺️
Aydenizerdogmus Ddb92 ağlamadı canım kafasını hızlı bi şekilde bi sağ bi sol atıyor uykusu bölünmesin diye uyandırmak istemiyorum açsa da gönlüm razı olmuyor, ne okumalıyım bu arada hiç okumuyorum😢 nazar nas Felak mı
Ddb92 Aydenizerdogmus aynen öyle oku yavruma nas felak sürekli, diyorum ya aç olsa ağlar aranır çocuk, korkuyordur yavrum. Bunu yapmasa bile oku sürekli
Hacer_0393 Aydenizerdogmus Fatiha, ihlas, nas, felak, ayetel kursi, tüncine, nariye ben bunları okuyorum sürekli iyi geliyo canım sende oku rahatlar biraz bebeğin.
xnurcanx Benim oğlum uykuya geçiş surasinda yapiyor hizli bi şekilde sağa ve sola sallıyor, internette kendini öyle yatıştırdigi yazıyor 🤷🏻♀️ Sizin bebeginiz tam uyanamadıgi icin yapabilir emzirip tekrar yatirin bence
Hacer_0393 Aydenizerdogmus Ne demek canım bizde bu süreçten geçiyoruz. Birbirimize yardımcı olalım ki belki biraz faydası olur. Rica ederim😊
CanimKizimmm 4.ay atagi canim nekadar biz onlari derin uykuda sansakta beyinleri aktif birsekilde calismaya yeni yetenekler kazanmaya devam ediyor dogal olarak bu da kalitesiz ve huzursuz bir uykuya sebep oluyor…hergune bir guncelleme yapiyolar gibi dusun🤷🏻♀️