bossbabysmom Bebeğinizi karadut özü yada pekmezi veren var mı? Internette cok faydalı seyler yazıyor denemek istiyorum özünü kullanan var mı nasıl veriyorsunuz..?
FrdCN bossbabysmom bebeğim 6 ayl 12 günlük kahvaltı yapmaya başladık. Doktorumuz sabah kalktığı gibi bir tatlı kaşığı dut pekmezi vermenin çok faydalı olduğunu söyledi. Daha sonrasında yarım saat sonra kahvaltı yapıyor inşallah faydası olur
uyumayankoala bossbabysmom karadut özü suyu kahvaltısının yanında içiriyorum hem çok çok faydalı hem de çok seviyorlar genel olarak deneyin mutlaka
Pinar_kb bossbabysmom keçiboynuzu özü kullanıyorum soğuk sıkım. Pekmezde kaynatma işlemi oluyor öldürüyor içindekileri. Muhallebi, yulaf lapası, kahvaltı gibi şeylere ekliyorum 😊
Figen_ilter60 Bende sürekli görüyorum almak istiyorum postumda var hatta onunla ilgili ama hiçbir bilgi alamadım henüz
Kcaaa @bossbabysmom birlikte çalıştığım ablalar, soğuk algınlığı, kırgınlık, öksürük vb. şeylere iyi geldiğini söylemişti.
Kcaaa @bossbabysmom karadut değil ama karaüzüm özünü sulandırıp içecek olarak veriyorum. Yoğunluk size ve bebeğinizin ağız tadına kalmış
Mokoko Valla geçen hafta kızım çok öksürüyordu, bir umut aldım keçiboynuzu özü. hem tadını cok sevdi iki tarlı kaşıgı içiyor hemde 4 5 günde öksürüğünü geçirdi. Şimdi devamlı içirmeye devam ediyorum iştahına da etkisi olduğunu düşünüyorum. Kızım 1 yaşında
Masev bossbabysmom muhallebi kivamli hazirladigim meyveli mamalara bir cay kasigi kadar ekliyorum pisirip ilittiktan sonra mamayi
Cns_28 bossbabysmom bende pekmez yerine öz vermeyi düşünüyorum çünkü içerisine ilave şeker konmasına gerek olmuyor. Birde karadut özü inanılma bir şekilde öksürük kesiyor 🌸