Brn09 İyi geceler arkadaşlar bebeğim 1 yaşında ve bazı hareketlerinde kalçayla bacak birleşiminden bazen el bileğinden çıt sesi geliyo normal mi böyle olması sizlerde de oluyo mu çok kafaya taktım doktora götürmeyi düşünüyorum 😕🙁
Bualemdeyeniyim Brn09 evet bizde de oluyır bazen el bileklerinde 9aylıgız. Ama ben yürürken bile ayağım çıt çıt eder 😩😬
Eylulunannesiiii Brn09 bebeğim 8 ay 18 günlük. Kucağıma alırken hareket ederken sürekli çıt sesi gelir bende çok taktım kafama bayada araştırdım yaşayıpta normal diyen çok insan var o yüzden bende rahatladım biraz. Büyüdükçe düzelir diye düşünüyorum.
deryaortac Benim bebeğim sen de geliyor bende çok merak ediyordum sebebini hatta bazen korkarak alıyordum bişey olacak die
Nuduu deryaortac Elbette oluyordu daha kucukken daha cok oluyordu bende korkmusdum inanin neden oyle oldunu unuttum bile simdi
deryaortac Nuduu anladım bu postu görmek içini rahatlatti bende nasıl yazicam nasıl anlatılan die düşünüyordum
bynkutan Kuzenim buyuzden bir yaşların dayken bebeğin i Dr a götürdü Dr normal tabiki bebek büyüyor gelişiyor demis
Brn09 Ayy içime su serpildi çok şükür sadece bizde olmuyormuş inşallah normaldir ya daha öncede olyordu arada ama buara sık oluyo gibi geldi çok kafaya taktım