Minik1anne Hayırlı Geceler Güzel Anneler🌸 Kızım 11 aylık 4 aylıktan beri diş sancısı çekiyordu yavrum bugün yemek yedirirken bi baktım ki dişi çıkmış çok mutlu oldum sizinle paylaşmak istedim darısı bekleyenlere inşaAllah🤗💜
kutsalmavi Minik1anne ohh kuzum çok sancı çekmiş😔 diğeeleri pıt dşye çıkar umarım Biz 4 ay 28 günlükkwn çıkardık şuan 8 dişimiz var 10,5 aylığız
Minik1anne kutsalmavi evet teyzesi neler çektik neler inan gözünün içine bakıyordum çıksın diye😔 maşaAllah siz hızlıymıssınız inci gibi dişleriniz olsun inşaAllah💜
Minik1anne Puantiye kesinlikle öyle ben o kadar ay bekledim ki Allah korusun damaklarında mı sorun var diyordum ama çok şükür ilk disimiz çıktı darısı sizin başınıza🌸😍
bsraaa19 Bizde tam üç gün önce 11 ay 11 günlükken çıkardık ilk dişimizi hemde sağ üst köpek dişi çıkardık ilk diş olarak 🤩🤩🤩
Minik1anne bsraaa19 oo maşaAllah farklılık yapmış sizin bebişiniz 🤗 inci gibi dişleri olsun insaAllah🌼
efuchan Minik1anne 8. Aya girdiğinde çıktı ilk diş yyani ikisi aynı anda patladı ama baya 4 aylıktan beri çekiyordu
Minik1anne efuchan sizde bizim gibi olmuşsunuz bizde 4 aydan beri çekiyorduk ne çekti kuzum çok şükür bunada💜 inci gibi dişiniz olsun inşaAllah🤗