Prensessannesiyimm Kızlar kızım 3450 gr doğdu . 6 aylık olduk 6500 Gr. Her goren buyumedi diyor ben herhangi olumsuz bı durum göremiyorum . Sizce ne yapmalıyım. Sutum mu yaramıyor sizce az mı kilo almış
Yusufum02 Prensessannesiyimm bnce gayet iyi bakma kimse ye kilolysa çok kilolu zayıfsa minyonsa zayıf der hep bir şey bulma dersinde insanlar hee bebeğim gelişimi çok farklı canım benim taze anne kimseye kulak asma anı yaşa
Prenses39 Prensessannesiyimm benim kızın 9 aylıkken 7700 olmuştu ona göre tahmin edin işte bence normal bebeğiniz ebemiz de zayıf falan demedi herşeyi normal
bikerem Prensessannesiyimm 6 ayda toplam 3 kilo almis. Yani her ay ortalama alnasi gerekenin alt sinirinda kilo almis. Toplam kilosu gayet iyi. Zaten 4. Aydan sonra kilo alimi yavaslar. Ancak 6 aylik bebegin dogum kilosunun 2 katina cikmis olmasi beklenir. Bebeginiz 2 kati olmamis. Saglikliysa hic dert etmeyin. Tabi doktor kontrolunu de ihmal etmeyin. Belki kilo az almasinin altinda alerjik bi durum vs olabilir
Prensessannesiyimm Yusufum02 Aynen öyle canım şimdiye kadar hiç bile şeyler dusunmedim . Memlekete gelince as hiç buyumemis doğduğu gibi falan diyince istemsiz düşünüyor insan
Yusufum02 Prensessannesiyimm canım babada herşeyi söylüyorlar bn onların hepsini takarsam anca yemek yemıyım sıkıntıdan uyumıyım deyılmi ama
Aselina0319 Prensessannesiyimm takma sen herkesi yapısal oluyor benim kızım 2 bucuk aylik 6300 kilo doktor fazla dedi herseyin zamanında iyi fazlası da iyi değil azında iyi değil bebisinin kilosu normal canim
Hasretkokulum Prensessannesiyimm bundan sonra kilo almayı bırakıyor çocuklar kilosunu koruyor yavaş alıyor her çocuğun gelişimi farklıdır kilolu olmak zorunda deyil sağlıklı olsun yeterli sağlıklı günlerde büyütün bebişinizi insanlar hep konuşur bir takmaya başlarsanız devamı gelir malesef duymamaya çalışın