1ANNE1MERTEFE 7aylık bebeğimin burnu tıkalı uyuyamıyor serum fizyolojik bi işe yaramadı ne yapabilirim güzel anneler 😔
Acemianne90 1ANNE1MERTEFE nazalnem burun merhemi çok iyi geliyo eline sür biraz burun deliklerine sür gecer inşallah kuzum
Zeyno32 1ANNE1MERTEFE bizde aynı durumdayız. Araştırmalarım sonucunda kafasının altına yastık koyun rahat nefes alması için yazıyordu. Bende yastık değilde yatağının altına battaniye kafasının altına ve çok faydası oldu,rahat rahat uyudu 😌
1ANNE1MERTEFE Mlke301020 yapıyorum bişey gelmiyor evde bide tekim babamız iş gereği şehir dışında ilk defa yaşıyoruz bunu çok kötü oldum aglıycam valla😔
Poziomka Çekin burnundaki mukusu yakınlarda nöbetçi eczane vardır otribebe nin aspiratörünü alın rahatlasın çocuk😊
1ANNE1MERTEFE Poziomka Var var otribebe kullanıyoruz ama bişey gelmiyor devam etsem mi acaba hani bilemedim yaa
Mlke301020 1ANNE1MERTEFE Allah allah normalde gelir aslımda iyice enjektör ile içerisine sıkıyor musunuz serumu ben her gün öyle temizliyorum
Poziomka 1ANNE1MERTEFE edin edin hatta eşiniz evdeyse eşiniz çeksin benim eşim yapıyor onun nefesi daha güçlü ben çekemiyorum o çekiyor
1ANNE1MERTEFE Acemianne90 AHH BABAMIZ İŞ İÇİN ŞEHİR DIŞINDA OLMASA VALLA ŞUAN NÖBETÇİ ECZANE ARAMAYA ÇIKIYOR OLURDUM BEN YARIN KESİN ALIYIM BU MERHEMDEN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ❣️
Emir_karan 1ANNE1MERTEFE bn elektrikli süpürgenin en düş ayarıylaaa temizliyordum canım .çünkü ciğerlere inmişti sümük
Emir_karan Serife00 ablamın kızınınnn burnu çok tıkanır o en iyi doktorlaraaa profesörlere götütürrr hep o kızını bi doktora götürüyor o söylemişti