2bebelianne__ Merhaba anneler kızımın bebek arabasının altında bir demir vardı kırılmış galiba yeni farkettik oturttugumuz zaman kızımın poposu aşağıya iniyor tutan parçası yok nerden temin edebiliriz bilenler yazsın lütfen
Balbebek_Egemen 2bebelianne__ ben marka model buraya yazmıştım koltuğu kırıktı başka anneninde aynı model arabanın altı kırılmış bana sattı yani burdan bulmuştum
EsraKerimm 2bebelianne__ garantili olur bu tür arabalar sorun bi arayın nerden aldıysanız müşteri hizmetlerini memnun kalmadığınızı söyleyin e faturada vardır onlarda,baksınlar arabanızı çok sık kullanmadığınızı kullandığınız anda da böyle biey olduğunu söyleyin.yazık çok eski de değil
Raymalifalitiko 2bebelianne__ Bulamıyosun canım yani ben bulamadım benimkinin de tam o parçası eksik ben ince minderlerden koydum eskisinden daha konforlu olddu
2bebelianne__ 3children1mom hamileyken almıştık civilden yani geçen seneydı hiç bilmiyorum garantisi var mı canım varsa da nerde 🤷🏻♀️
Seyma_29_ ikiKudurukAnnesi aynen bizde de ne ön bar nede kemer var. Eşimin arkadaşı verdi arabayı saolsun puseti çok işime yaradı ama şimdi ana gövdeyi takıcam bir yandan kemer arıyorum bir yandan ön bar 🤦♀️
ikiKudurukAnnesi ismilazimdegil aslında satılıyor ama çok pahalı 200 falan nasıl düşürdünüz kız farketmediniz mi
ismilazimdegil ikiKudurukAnnesi kızım uyurken ben çıkardım düşürdüm hatta otoparkta. Kaynanam arabayı bagaja koyarken görür sandım. Tam o ara çocuk uyandı ben önce bindim. Telaşeden söylemeyi unuttum. Ertesi gün gidip baktık yerinde yeller esiyor. Aynısı görümcemde var onun çocuğu büyük diye o parçayı kullanmıyor ondan isteyeceğim 🙄 benimki yaslanmıyor arkaya. Ona tutunup oturmayı seviyor. Uyduruk plastik bi parçaya da o kadar para vermek istemiyorum açıkçası.
Balbebek_Egemen 2bebelianne__ siz yinede fotoğraf çekip atın belki vardır birinde veya eşi o işi yapan biri vardır şans
ikiKudurukAnnesi ismilazimdegil aynen canım bende aslında eşim dedi ben yaparım oraya plastik bir şey ama bakalım
Babahan Bizim de arabamızın barı kırıldı araştırdım sonunda ınsgram tamircimbebekarabası var bütün parçalar mevcut bakın derim uygunda fiyatları
bynkutan Google a bebek arabası nin markası yazın teknik servis iletişim yazın numara çıkar Benim casual Cadillac ti kapanmıyor du bozuk sandım Google dan teknik servis in TLF no bulup aradım halloldu