Merhaba hanımlar 18 aylık kızım var ellerinizden öper. Bundan 1.5 hafta önce bir gece aniden ateşlendi ne olduğuna anlam veremedim çocuktur deyip üstelemedim. Aradan 4 gün geçti kızımı duşa soktum atletinde irin akmış gibi sarı lekeler gördüm baktım sırtında arı sokmuş gibi ucu delik kızarmış birşey var. Göz cıbanı vs diyerek önemsemedik buna benzer başka yerinde de çıkmıştı sonra elime mili gibi sertlik gelmeye başladı devlete çocuk doktoruna götürdüm. Genel cerrah görsün dedi ultroson vs çekildi. Bi cisim gözüküyor dediler kıymık da olabilir veya kist de olabilir dediler icim rahat etmedi özele götürdüm orda ki doktor sivilce tarzi birsey çıkmış enfeksiyon kapmış dedi yine içim rahat etmedi çocuk cerrahına götürdüm ultrosonu vs gösterdim muayene etti bi cisim var açmadan ne olduğunu bilemeyiz dedi kızım daha çok küçük narkoz tam bayıltma yaparım dedi doktor. Endişeleniyorum haklı olarak ya bünyesi kaldıramazsa. 2 doktor aynı 1 doktor farklı konuştu içim gene rahat etmedi dalında profesör bi doktor önerdiler yarın ona da götüreceğim. Ama içimde hala bir korku var kötü huylu birsey çıkmasından. Kızımı hiç çıplak gezdirmedim kıymık vs girmesine aklım ermiyor. Başına gelen veya çevresinde benzer birsey yaşayan var mı lütfen yardımcı olun 30 haftalıkda hamileyim. Üzüntümden karnımdakini ujuttum nerdeyse. Mecburi kalırsam tabii ki aldıracağiz ama her kafadan bir ses geliyor kimisi okutun nazar diyor kimi enfeksiyon kimi kitle artık çıldırma noktasına geldim.. nolur dua edin bize de tüm hasta yavrularımıza da..