Elifmoms Kızlar haberi gördünüz mü onuz derken bile dilim dönmüyor 😂 ben ikinciye hamileyim doğunca ikisiyle tek başıma napacam diye kara kara düşünüyorum kadın 10 tane bebe doğurmuş 😅 ay çok zor ya Allah yardım etsin anne babasına 🙈
FatmaKrbkl Elifmoms kadın çift rahimli olsa her yumurtalıktan yumurta çatlasa o yumurtalar döllenip bölünse…. Yazarken karıştı bakarken needecek Allah yar ve yardımcısı olsun 😂
Seyhan06 Elifmoms benim bi bebeğe süt yetmiyo on tanesi nasıl emecek allah kolaylık versin inşallah ya şuan hayal ettim de on tanesi ağlarken 🤲
Elifmoms Seyhan06 bırakın on taneyi biz geçen kuzenlerimle buluştuk evde 4 tane 1-2 yaş arası bebe sesten çıldıracaktım 😂 Allah kolaylık versin gerçekten ben ikiz, üçüz annelerine bile hayranlıkla bakıyorum 😍
dikenlerinleydisi Elifmoms ay bu ne ben kendimi düşününce 1 taneye zor bakıyorum 10 tane düşünemiyorum 😂 hepsinin bir kereden meme icin aglamasini gözümun önüne getirince ay bi fenalık gelio Allah yardim etsin düşmanımın başına versin ( simdi bunu dedim diye linç yerim 😏)
DurununAnnesi12 anladım tek tek 10 çocuk doğurursun ama sen öaşallah birden doğurdun bacım bu kadının sonu tımarhane benden demesi 🤣🤣🤣🤣