dygcm Giizz nasıl hiç bebek varmıydı ihtiyaç oldugu ıcın bizde gidicez bi yarım saat sürer işimiz ama endıselenıyorum bir yandan da nasıl olur diye 😕
Yerfistigininannesi dygcm bi kere gittim hic durmadı zaten yarim saat gidip geldim ama cok stres oldum of hatırladım yine stres oldum
dygcm Solocann bizimde işimiz oldugu ıcın yarım saat gıdıcez o yuzden pandemı oldugundan berıdır hıc gıtmedık endıselıyım gıtsek mı gıtmesek mı dıye ondan sordum
bitterdelisi244 dygcm kardesm avmde calısıyor riskli olanı koronalısı gunde kac kısıyı kapıdan gönderyolarmıs ben gtmeye korkuyorm suan ya
Splash-Splash-Love dygcm İlk kez 2 ay önce gittim. 3 saat anca durduk hemen çıktık. Kuyruk olmasaydı LCW de yarım saatte biterdi işimiz
Solocann dygcm herkes hes koduyla alınıyor endişelenmeyin ben 2 çocukla gittim gayet güzeldi saatlerce kaldık dikkat edin ama çokta kasmayın bence ☺️
Olric11 dygcm 7. Aylık bir kere gittik ☺️ Çok çabuk sıkılıyor oğlum maalesef bir saatin içinde denemeden alıyorum ki kasa kuyruğunu hiç demiyorum. Rica ede ede öne geçmeye çalışıyorum
Yasemin38 dygcm evet hiç sıkıntı olmadı. Zaten girişte hes kodu olmadan almıyorlar . Çok dip dibe olmuyorsunuz milletlede sorun olmuyor yani. Ne kadarlık bebeğiniz?