Sweetdream Kızlar akşam 7-8 den sonra bebeğim aşırı huysuzlanıp ağlıyor çok uykusu olmasına rağmen gece 12 olmadan bi türlü dalamıyor. Siz uyutmak için neler yapıyorsunuz? Ben odayı loş yapıp piş piş açıyorum ama nafile ne olur akıl verin bana çıldırıcam😩😩😩😩😩
Morfrenk Sweetdream inatlaşmayın hiç 4.aya kadar patron bebek, kendi düzenini kendi oluşturmuyorsa şuan napsanız boş. Kabullenin 12ye kadar uyumuyorsa ne kendinizi strese sokun ne bebeği.
Defne0111 Sweetdream canm benim bebeğim iki aylık 7buçuk 8 gibi banyo yaptırıyorum doyuruyorum 9 da uyuyor 4 saat uyuyor banyo yapınca
Metonunannesi Sweetdream benim oğlumda 2 ay 26 günlük saat 19-20 oldumu aynen sizinki gibi huysuzlaniyor mevburen kucağımda salliyorum bildiğiniz kucağımda cigliklar atıyor uyumamak için ama 10 Dk cigliktan sonra pat diye uykuya daliyor
Fatmalpaslan44 Sweetdream bilmiyorum bi hafta öncesinde gün içinde hiç uyumuyodu böyleydi 😬 bunada şükür
Morfrenk Sweetdream valla bizde öyleydik yavrum farklı değildik inanki inatlaştığım için daha çok ağlıyordu çocuk ne zaman ben kendi haline bıraktım biraz sakinledi 8 aylık olduk hala kucağımda inanki
Sweetdream Morfrenk ne yapıcam peki? Akşam ben ne yapıyosam onunla mı yapıcam ay bide öyle deneyeyim😩
Sweetdream Morfrenk canım hiçbir şey istemiyor illa omuzda duracak allah hastalık vermesin ama çok yoruldum ya
Morfrenk Sweetdream biliyorum kuşum anlıyorum seni vallahi yorgunluktan bayılıcak noktaya gelirdim ama napalım çocuğun sıkıntısı olmasa böyle yapar mı?
Sinemdefne Sweetdream Canim benim kizim da oyleydi youtube dan beyaz gürültü anne karnindaki sesi ne zaman acsam en gec 5 10 dk da uykuya daliyor