ESO123 Kızlar oncelikle linclemeyin lutfen :) bebegim mamayi kabul etmedi hepsini denedim.Eds yontemini de denedim mamanin tadini biliyor ve agzindan atiyor.Suyu bol tuketiyorum ama tek gogusumu emdigi icin sutum azaldi artik doyurmuyor acikip agliyor.Pirinc unu verebilir miyim?
Ayazege06 ESO123 Sutunuzu artirmak icin caylar var humana still tea onu icebilirsin tahin helva ,yeşillik maydonoz, dereotu,bulgur pilavı, ıspanak yiyebilirsin,kayısı ve uzum karışık komposto yapıp icebilirsiniz bunların hepsi süt artırıcı besinler
elifhanimm Doktoruna sor belki bir damla keçibpynuzu özü koymaya müsaade ederse öyle içebilir illa ki içecek yani kabız eder çok küçük çok
Olric11 ESO123 mamanın içine vanilya özü koyabilirsiniz doktora danışıp. Pirinç unu için çok erken sindiremez
Mommysharkdoodoodoodoo ESO123 hayır kabız olur poposu çatlar sindiremez ve çok daha ağır sonuçları olabilir
Hiranaz1103 ESO123 benim kızımda 3 aylık 2 aya kadar anne sütü aldı ama son 1 aydır kesinlikle meme emiyor direk ağlıyor bende mama vermeye onu da yemedi içine çok çok az Rezene kaynattıp koydum şuan gayet güzel yiyor kokusu değiştiği için artık rezene koymuyorum bile içiyor
Aybersa ESO123 çok küçük daha, ben çörek otu tuketmistim ve bestlak damla ile artmıştı, size de şifa olur inşallah, ki ameliyat sonrası sütüm gitmişti üzüntüden ona rağmen geldi🌺