Lina_ Kizim 14 aylik esim bugn taze sut almis bebe bisküviyle vermemi istedi ama bn aptamil 3 veriyorm acaba versem bsey olur mu yada sut veren var mı bebegine
Minikprenses5481 Lina_ Bn dun doktordan geldm canm kesnlkle cici bebe faln yedrme dedi sut verdrmedi mamayida kestrdi kabzlik yapiomus sut hic vermedm smdiye kdr ama veren kisi cok bnmkide 15aylk
Pelopel Lina_ sütü önermiyorlar genelde artık. Cici bebe falansa zaten vermem ben olsam anca evde kendim yaptığım bebe bisküvisiyle. Organik bir bebe bisküvisiyse bilemem tabi. Ama ben hiç süt vermeyi düşünmüyorum baya yerde denk geldim açıklamalarına.
Yelizbsds Canım 1 yaşını geçmiş süt vermen çok normal verebilirsin ben kızıma 1 yaşından beri veriyorum
Lina_ Yelizbsds herhangi bi problem yaşamadınz degilmi cnki ablamda cocuklarina verdiğini syledi ama bn biraz pimpirikliym korkuyorm
Lina_ Minikprenses5481 allah bağışlasın cnm bnde vermekten yana degilm ama eşim bse olmaz ver deyince duraksadim kızımın Dr na danışmak istiyorm ama dil bilmediğim icn derdimi de anlatamyrm
Halimepolat Minikprenses5481 cici bebeyi de ben ablamın çocuklarından biliyorum açıkçası ama süt verilir mi verilmez mi bilmiyorum 🤷🏻 iyice bir araştırın derim
Lina_ Halimepolat ver diyende oldu verme diyende işte kararsız kaldigm icn napacm bilemedim esim zorluyor yoksa vermek aklıma gelmedi
Raymalifalitiko Lina_ Tahlil yapıldı ve muazzam şekilde tam olması gerektiği gibi dedi eğerki süt verirsen bu tabloyu bozarsın dedi. Verdiğin andan itibaren kabızlık problemleri başlar sindirim sistemi etkilenir gibi şeyler söyledi bende mamaya devam