EsraArslan4525 Aselimmm47 bende basladiktan sonra kabağin ilk verilmesini gördüm ama daha başlamış bulundum çok şükür her hangi bi alerjimiz yok☺️
menekseyagmr EsraArslan4525 patatesle değilde bal kabağı normal kabak falanla başlasaydınız keşke patates ilk te kabız yapabiliyormuş inşallah olmaz ama her bebek farklı tabi içine zeytinyağı koyun mutlaka 🤗🌸
EsraArslan4525 menekseyagmr işte bilmiyordum yeni ögrendim ikinciye yogurdu düşünüyordum ama kabağa başlayalim zeytin yagida eklicem inşaAllah birde çok şükür kabiz sorunu olmadi afedersiniz ama zibinina kadar geçmişti o kadar yapmış yani☺️
cydcvk Annehayat 8. Aydan sonra dedi bizim doktor canım. Kuzu kıyma olcak. Ben hiç kullanmadım kuzu kuşbaşından sulu yemek yapıyordum. İçinden kuşbaşıları alıp eline veriyorum öyle daha çok yiyor
cydcvk En_guzel_yanim trendyolda var canım. Yada evinize yakın 1 milyoncu tarzı ucuzluk pazarı tarzı bi yer varsa oralarda var
duru2603 cydcvk çiğ süt kesınlıkle yasak dıye bısey yok, guvenılen bır yerden alınır guzelce kaynatılırsa daha bıle ıyı
EsraArslan4525 duru2603 uygulamanın tarif bolumunden okudum bugün 7 aylik iken kiyma ete başlayın yazıyordu.8.aydan sonrada balığa☺️