Birmuallime havalar sıcaklamaya baslasada sana kşraz cekirdeği kemerini öneririm ısıtıp koyunca rahatlıyorlar. Adacayı yağı alıp ayak topuklarına dairesel masaj yap hemen gaz cıkarır yağ yoksa bile ayak topuğuna masaj yap yinede cok rahatlatıyor. Yine aynı yağla göbek deliğinin altına dairesel masaj yap. Sürekli bacakalrını egzersiz yaptır sağa solada döndür bebeği. Göbek deliğinden dörtparmak sağa sola bas parmağınla bastır cek oda işe yarıyor. Yatırdığın zaman göbeğine elinş koy bastırmana gerek yok oda rahatlatır. Tuvelet pozisyonunda tutabilşrsn kaka yapcanı anlarsan. Kaka yaptığında bazen tamamını cıkaramıyorlar ozaman ben tek bacağını tutuyorum dizden bükğk çekilde capraza doğru karnının üzerinden bastırıyorm her ikş bacağı sırayla. Yapmadıysa kucağıma dik bir şekilde alıp hafif yaylnarak gezdiriyorum tekrar yatırım egzersileri yapıyırum. Kaka yapmasada gaz cıkarıyor. Yediğine dikkt etsende gaz mutlaka olu kendinizi düşünğn gazsız bir gününüz oluyor mu bşr cok olur bir gğn az. Probiyotiği bırakmayın ama.