Kadifemsii Minnos09 canım bazen uzun süre işemeyebiliyorlar ama içiniz rahat etsin diye bi doktorunuzu arayıp sorun derim
Yelda35 Minnos09 canım niye ağlıyorsun doymuyor olabilir, sütün yetmemiş olabilir, hormonların değişmiş olabilir. Yarın bir doktora götürün bakın kilosuna oradan belli olur 🙏🏻
Usengeccanee Minnos09 içini temizleyin beyaz sıvı olmuştur belki ondan yapmıyor olabilir yada enfeksiyon olabilir içini güzelce temizleyin mama verin sonrasında takip edin
YKG Mama vermeyi deneyin okadar az çiş yapması normal değil bebeğin idrar çıkışı az sa aldığı sıvı yetersiz gelir bıngıldağı çok çöktüyse sıvı eksiği yaşıyor olabilir
Hum34 Benim kızımda 3 aylık ve çok zor emiyor. Sürekli bırakıyor memeyi. Ama çişli bezi 4-5 ten aşağı değil. Bence hemen doktora bir danışın.
Cihangir20 Minnos09 sünnet ettirdiniz mi benim oğlum da öyleydi pipisinde bitik varmış o yüzden yavrumda böbrek genişlemesi bile oldu çok iyi sağlıklı demelerine rağmen bi gösterin isterseniz ürolojiye ilk defa oğlumun dün attırarak gülerek idrarını yaptığını gördüm 4 gün oldu daha sünneti
Minnos09 Cihangir20 evet pipisi çok dar sünnet için iki gün sonra randevumuz var . Böbrek genişlemesi vardı evet