erdeminannesi12 3 aylık bebeğim memedeyken bile bi kenardan ellerini emmeye çalışıyo elleri sürekli ağzında yüzünü yırtıyo yakası hep ıslak ne zaman geçicek buu 🙄
Koala06 erdeminannesi12 1 ay 22 günlük bebeğim 2 gündür ellerini şabırdatarak emiyo çok erken mi başladı elleri parmakları emmeye burda hep genelde 3. Aylarda emiyolarmış gördüğüm kadarıyla
fatosd36 erdeminannesi12 benim kızımda öyle şimdi 5buçuk aylık şimdi az az unutuyor ellerini bi süreç bence gelip geçiyor
Duygusuz erdeminannesi12 😄😄 uzun Bi süre devam. Benim bebegim de 4 aylık olacak ikisini birden agzına sokmaya calışıuo😄
cocomelon33 Koala06 1ay 24 günlük oğlum bir haftadır ellerini emiyor güzel denk getirirse şapır şupur emiyor😁 çok tatlı geliyor bize de izleyip duruyoruz
May01 Koala06 benimki de öyle o zamanlarda emmeye çalışıyordu beceremiyordu. Emzik emmiyordu. Parmak emecek diye korktum. 4bçk aylık oldu artık çok emmiyor sadece damağını kaşıyor.
erdeminannesi12 Yalnız değilmişim meğer 😂😂 memeyi bırakıp elini emmesi biraz can sıkıcı yalnız 😂 Koala06 Mom21 Fatmacelik123 GulAkkaya cocomelon33
Poncikellaa erdeminannesi12 33 günlük bebeğim aynı şekilde kenardan elini sokup emmeye çalışıo bazen ve doğduğu günden beri elini emio bizimki 🙈
erdeminannesi12 cocomelon33 eskisi kadar memeye düşkün değil önceden sürekli memede durmak isterdi şuan memedeyken bile ellerini emmeye çalışıyo 😂
Baharbek erdeminannesi12 normal canım bizde öyleyiz 3 aylığız bende başlarda çekiyorum elini emzik veriyodum ama atıp elini emiyodu yine 😄 şimdi bıraktım istediği gibi yapıyor
Aselipekveannesi erdeminannesi12 bu normal cunku elleriyle etrafi taniyor elliyle tuttugunu agzina goturcekki taniyacak cisimleri onu cok engellemeyin her bebekde bu boyle icgudusel olarak geliyor elini emmesinden ziyade dis kasiyici yumusak seyler verin ne kadar cok engellerseniz dis dunyayi o kadar gec tanir
erdeminannesi12 Aselipekveannesi şuan eliyle bişeyler tutamıyo daha biraz daha zaman var galiba onun için
Aselipekveannesi erdeminannesi12 zaten suan yavas yavas tutma zamanlari ama dedigim gibi kesinlikle engellemeyin bu dogal bir sey benim kizimdada var ellerini surekli temiz tutun cisimleri tanimasina musade edin