Efekuzeyy Kızlar selamlar herkese, aşı randevum açılmış yarın nasipse aşımı olacağım. Ama çok tedirginim 3doktora danıştım biontech aşısını hepsi mutlaka yaptır dediler. Aranızda biontech aşısını olan varmı?Herhangi kötü bir şey olurmu korkuyorum 😞😞
Yagmurmerya Efekuzeyy benim eşim biontech oldu. Hiçbir sıkıntı yaşamadı eşim onca ilaç da kullanmasına rağmen. Ama tabi kişiden kişiye farklılık gösterebilir belki bilemiyorum.
GameOver Efekuzeyy bende biontech oldum hatta emziriyorum aşıyı olup eve geldikten hemen sonrada kızımı emzirdim bir sıkıntımız yok ☺️
Efekuzeyy Mom084 evet aşı olanlara sordum. Tedirginim, yan etki yaşadılar mı diye.Bir sakıncasımı var?
pmrsk Efekuzeyy bende sadece kol agrısı oldu :) cevremde 100 kişiiye yakın kişi biontech oldu hic birinde problem yok endişe etmeyin..
Dmt4141 Efekuzeyy emziriyormusunuz. Bende p. Tesi günü olacagım 14 aylık oğlum emiyor. Bende kime sorsam ol diyolar ama içimde bir tereddüt var.
Zeyzey2019_ Efekuzeyy aşı sonrası sol kolumun kemiğine sürekli ağrı girdi ve giren ağrılar çok aniden geliyordu. Sol bacağımda kas çekilmesi ağrısı gibi birşey oldu ve bunlar 3 hafta kadar sürdü. 1 aya yaklaşmış bile olabilir geçmesi. Aşı sonrası halsizlik, uyku halini vs belirtiden saymadım bunlar olunca. O yüzden 2. Dozu yaptırmadım.