Fatmasagirli Kızlar bebeğim 2,5 aylık alnında, kaş ortasında, kulaklarında hala kıllar var dökülmediler. İlk zamanlar sütümle sildim ama sütüm olmadığı için de çok silemedim. Dökülür mü sizce bi öneriniz var mı
BaharDurum Fatmasagirli canım 2 aylık bebeğim onda da var hala ama yavaş yavaş dökülüyorlar zamanla dökülür dediler bana
sirineyavrusu Fatmasagirli valla benım iki cocugumda aşırı tüylü bıyık kaş kirpik kol bacak kıl fenaa ama ırsi diyorum bende cok tüylüydüm kardeşm keza öyle ama üzülğyom ya alllah baska dert keder hastalık vermesın tabide ilk okulda bıyıklarımla ve kol kıllarımla cok dalga geciyolardı be aglıyodum hep 😅 yavrularım erkek ama yinede dalga gecmezler insallah
Rubab_Mommy Fatmasagirli Zamanla hepsi dokuluyo .Cok aşiri esmer bi bebek degilse 1 tane bile kalmiyo☺
Fatmasagirli Rubab_Mommy Çok aşırı esmer değil buğday tenli ama kıllardan alnı baya koyu renk duruyor 😂
sirineyavrusu Fatmasagirli inşallah yaa o yaş cocuklar fenaa acıma ve merhamet duyguları yok vicdansızlar 😂
Fatma_52 Fatmasagirli kizim 9 ay 25 gunluk yavas yavas dokuluyor suan. Kulaginda fln da vardi o kadar kalmadi simdi