Annis-ogul Kizlar menactra asi vurduran oldu mu çocuğuna. Biz yarın 9. Ay asisi olarak yaptıracağız. Yan etkileri yada ateş yapiyor mu
bala86asel Annis-ogul Canım ilk götürdüğüm doktor menectra ve bexsero önerdi sonra doktor değiştirdim menectra yı vurdurma( 9 aylığız )artık yaşına yaklaşmış tek doz nimenrix vurdur dedi
Annis-ogul Purple13 kimseden ses yok vala . Bazen şu kaynana postu açıp içinden başka birsey çıkanlara hak vermiyor değilim yani . Artik gidince doktordan ogrenirim .
Purple13 Annis-ogul nimenrix ile bexero vurulduk biz. Ateş yapmadı biraz huysuzluk yaptı. Menactra hakkında bilgim yok
Annis-ogul Purple13 saol cnm .normalde bnde hep nimernix i duyuyordum ama doktor değiştirmiş artik onu yapmıyormuş bi nedenini sorayım yarin
Sevmm Biz menectra ve bexero olduk 3 doz. menectra bitti, bexero da 2 doz kaldi. Bi sorun yasamadik cok sükür
Annis-ogul Muhasebeciana evet çoğunluk nimernix oluyor ya. Doktora sordum bunun etkisini daha çok olduğunu düşünüyorum dedi
Annis-ogul bala86asel ayy hepsi farklı birsey diyor vala anlamiyorum .bizim doktor da iki doz bu asi dan yeterli dedi
teacher_mommy Annis-ogul aynı postu ben açmıştım 15 gün önce kaldırdılar ve bu aşıyı yaptıran pek yok anladığım kadarıyla. Bende yaptırmadım bexero nun bir üst seviyesi sanırım
Annis-ogul teacher_mommy ala alah niye sildiler ki .vala bnde bugün yaptırdım doktorum cok iyi aslında ins asi konusunda da bizi doğru yonlendirmistir