YigtnAnnesi Kitle dediğiniz top küçük küçük şeyler mi , emziriyorum şişlik oldu ve top top şeyler var Napacam bilmiyorum sağlık ocağına gittim süt birikintisi dediler su torbası koydum duş aldım taradim bir türu gecmediii
Gokce1504 YigtnAnnesi ya bende mastit olmuştum. Şimdi göğüsüm biraz dolunca dediğiniz gibi oluyor. Emzirince geçiyor. Bende ne yapsam faydası olmadı acaba süt akışını engeller mi
hzlssmoom YigtnAnnesi genel cerrahiye görünmelisiniz . Senelerdir göğsümde kitle var her 6 ay da bir kontrol altındayim. İhmale gelmez iyi huylusu bile can sıkıyor
Nohutannesi YigtnAnnesi ters emzirin. Bebek açken ilk o memeyi verin. İlik ıslak bezle kompres yapın duşta masaj yapıp elle sağın. Ateşlenme olursa acile başvurun. Süt kanallarınız düğümlenmiş büyük ihtimalle çözünmezse mastit olabilirsiniz
YigtnAnnesi hzlssmoom çok teşekkür ederim en kısa zamanda gideceğim .Yarın kontrolüm var kadın doğum o anlar mı acaba
EgeveAlyaninannesi hzlssmoom pardon nasil oluyor aceba ele direkt geliyormu cok bastirmamiz mi gerek yada distanda bellimi canim bu arada cok gecmis olsun
YigtnAnnesi Nohutannesi tek memeyle emziriyorum , ters duydum yaptım Bugun bir daha yapacam ateşlenmem yok şuan teşekkür ederiimmmm
VildanC YigtnAnnesi Benim iki göğüsümde de kitleler var boyutları da baya büyük. Kimi doktor kesin ameliyat kimisi de gerek yok diyor bende bilmiyorum ne olacak böyle ama ağrı vs yok bende.
YigtnAnnesi VildanC kitle dedigin nasıl birşey anlatır mısın , böyle yuvarlak yuvarlak hsssediliyor demi iyi huylu herhalde seninki
VildanC YigtnAnnesi önce ufak ufak sertlikler geldi elime yıllar geçtikçe büyüdü şuan büyümüyor duruyorlar öylece, evet iyi huylu demişti doktorum 🙏🏻
nursocum YigtnAnnesi canım bir yaprak lahanayı soğut gösgsüne koy çok iyi gelmişti bana burdan söylemişlerdi