Geberikgelinnsss Kızlar oğlum şuan 12 aylık menenjit aşısını yaptırmak istiyorum Fakat doktoruna iki gün önce mesaj attım cevap vermedi Menenjit aşısı için Hangilerini yapıyorlar İsimleri neler Kesin şart olması gereken olanlar hangisi
Purple13 Geberikgelinnsss ben 2 tipinizde yaptırdım. Doktorum 2 tipinizde yapalım dedi. 12 ayda nimenrix ( tek doz) Ayda bexero (1 doz) 16.ayda bexero (2.doz) Ayda bexero(3.doz) son doz kaldı 18 aylığız
Kinginthenorth Geberikgelinnsss a ve b grubu olmak üzere 2 tür menenjit aşısı var. Biz daha 5 aylığız bugün b grubunun 2. Dozunu olduk. A grubu aşı için 1 yaş sonrası dedi doktorumuz. Sizin de doktorunuz yaşına göre bir bir ayarlama yapacaktır.
Geberikgelinnsss Purple13 peki Ben şuan Hangi aşıyı alayım Doktor bi türlü cevap vermedi Ne yazık ki 🙁
Purple13 Geberikgelinnsss canım bir şey diyemem ki doktorunuza ulaşın bir şekilde doktor kontrolünde olsun yani aşılar
Annis-ogul Geberikgelinnsss sen almiyorsun cnm doktora gidiyorsun o sana yazıyor gidip alıyorsun hastanenin eczanesinden yada disari eczaneden oyle vurduruyorsun. Kafana göre alma
Purple13 Geberikgelinnsss yok şükür huysuzluktan başka bir sıkıntısı olmadı. Sanırım ara ara bacağı ağrıdı gösterdi tutup bacağını ama anlık olarak geçti. Ağrı kesici ateş düşürücü vermedim gerektirecek kadar etkilemedi yani.
Geberikgelinnsss Purple13 şimdi doktorla konuştum 1 doz nimenrix 2 doz Bexsero yaptır dedi 2 ay arayla
Goodmom Geberikgelinnsss 13.aylıkken nimerix ve bexsero 1. Doz oldu 21.aylıkkende bexsero 2.doz oldu bitti gitti💁🏻♀️
Goodmom Geberikgelinnsss çok şükür yüksek ateş olmadı sadece huzursuzluğu oldu bir iki gün birde aşı yapılan bacağı kızarıp şişti biraz okadar