aliismom Gebeligimin 14. haftasina bugün girdim ve bu perşembe günü kontrolüm var.. sizce cinsiyeti belli olurmu artık??
[silindi] aliismom bende devlete gittim 14 dedi özele gittim 17 haftalık dedi erkek dedi dogurdum da ☺ şimdi 2 yaşında
Esra09 aliismom hamileliğim boyunca özele gittik doktor 16. Haftada belli olur demişti 14. Hafta kontrolünde erkek olduğunu söylemişti gerçi söylemesine gerek yoktu bizim oğlan pek güzel gösteriyordu😅 kızlar göstermez diyorlar ama bilemiyorum
aliismom Mom356 yaa sağlıkla gelsin inşallah ama böyle yanlisliklar olabiliyor demi bende devlete gidiyorum 2. gebeliğim geçen sene ki doktorum ins. öyle bir sıkıntı olmaz
Mom356 aliismom devlet hastanesi yanılıyor zaten bakmadı bile dırek kız dedi ama özel detaylı bir şekilde baktı çokta ilgilendi
Annepandaa aliismom benim doktorum 8.haftada solda döllenmiş böle olunca kız diyolar bakalım ne olacal dedi. 12.haftada büyük ihtimal kız dedi. 18.haftada kesin kız dedi. 22.haftada da detaylıda kız çıkınca alışverişe başlamıştım 😁
auroraleigh aliismom Belli olabilir, oglumu 12+5′te ogrenmistim ama biraz da bebegin pozisyonuna bagli tabi
[silindi] aliismom bence 16. Haftayı bekle. Ben 12 de gitmiştim kıza benziyor demişti 17 de gittim erkek bu dedi başka bi doktor ve sonuç erkek. Acele edip erkenden öğrenmek istiyoruz ama en doğru sonuç 16 dan sonra alınır
curly_mom aliismom 11 haftalık 2li test taramasında doktor erkek gibi, demişti ve yanılmadı oğlum oldu 🤗 14 hafta iyi bi hafta öğrenmek için aslında ama yanılan çok duydum 🤷🏻♀️
efelettin 12′de kız, 14′de kız 16′da kız. Hepsinden bacak arasını göstererek kız dedi. Daha doğmadı ama kızım olacak 🥰 oğlumda 12 haftalıkken söyletmemiştim 15te direk pipiyi göstermişti.