elffaltn Sedaahmet Çatı muayenesi gibi bi bakma olmadi bende eger korkun oysa :) yanlardan gerdirip baktı şişlik yok hersey yolunda dedi bitti gitti. ultrasonla kasıklardan yumurtaliklara bakiyolar birde bence o da onemli
Annesininprensesi Ahsenliyadinccc benim dikişim az olduğu için sadece ultrasonda baktı ama birkaç ay sonra tekrar bazı şikayetlerden dolayı gittim alttan bakmıştı aletle ama acımadı kasmazsanız problem olmuyor
Annesininprensesi Sedaahmet bende gitmedim sonra şikayetim olunca mecbur kaldım en başından gidin bence
Toprakbey Ahsenliyadinccc ben müsait olmadığımı söyledim ultrason ile baktı. Yine çağırdı muayeneye ama korktuğum için gitmedim. Keşke gitseydim. 😒
green Asellllll ben gittim kontrole alttan bakmadı.Ultrason ile kontrol etti.Ama smear testi için gideceğimi söyledi
Mekselinamm Ahsenliyadinccc evet 40 çıktığı gibi tekrardan alttan muane ediyorlar, ama iyikide etmişler diyorum, lavaboda idrarımı yaparken yanmam vardı ve gittiğimde iltihaplanma olmuştu dikiş yerlerimde
Ahsenliyadinccc PelinKaraca Benim de kırkım çıktı daha hiç gitmedim alttan bakarlar diye korkuyorum ve intahaplanmış galiba içi beyaz beyaz olmuştu şimdi çok korkuyorum