melegim26 9 ay 15 günlük suan yaptırabilir miyiz 9 11 ay arası diyorlar 12.ayda tekrar varmis normalde 9 da yokmuş sonradan koymuşlar hemşire istiyorsanız yaptırın diyor yaptırmak istiyorum ama zamani geçti mi bilgisi olan var mi
Sinifcianne melegim26 ben yaptırmadım doktoruma da sordum iyi ki yaptırmamışsın dedi zaten 1 yasında olacak dedi.
melegim26 Sinifcianne bi henüz ozeldeki doktorumuza kontrole gitmedik sormadım devlet hastanesine gittik hiç ilgilenmiyorlar zaten 9.ayda siz kan değerlerine baktirdiniz mi
melegim26 Sinifcianne evet bize de ailelere bıraktık yaptirmayabilirsiniz dedi . Bsey daha sorucm canim bize sadece hemogram baktılar sizde b12 falan bakildi mi vejetaryenlik var mi ailede dedi yok dedim bakmaya gerek yok ozaman kiyma yedirin dedi
Sinifcianne melegim26 bakıldı tabiki b12 d3 tiroid vs hepsine mutlaka baktırın b12 cok onemlı. İlk cocugumda yedırdıgım halde düşük cıkmıştı 300 üzeri olması gerekıyor takvıy kullandık.
melegim26 Sinifcianne ya öyle mi çok teşekkür ederim ben söyledim 9 aylik olduğu için bakmaya gerek yok dedi bilmiyorum 1 yasinda mi bakcakti. Ama dedim yani b12 demir değeri falan bakilmicak mi diye sordum özellikle troid falan daha önce bakildi sıkıntı çıkmamıştı d3 falan da bakilmadi takviye kullanıyoruz ama değerleri hakkında hiçbir fikrim yok
melegim26 Sinifcianne 1 yaşında mutlaka yaptırırım zaten şuan yeni kan falan verdik ben rutin takviyeleri kullanmaya devam etcem 1 yasinda da testleri tekrarlayip olmayanları yaptırırım çok sagolun🌸