Bebegimm1 2aydır bu markayı kullanıyorum gayet memnundum ama bu yeni aldığım paket kokuyor sizinkilerde öyle mi 900gram almistim diğer paketi de açtım onada baktım oda kokuyordu son kullanma tarihi 2022 yazıyor mamayı suyla karıştırdığımda koku var sadece
-1PrncessMaysa Bebegimm1 Canım durumun varsa bence SMA al cnku ben etrafından da çok duydum bebelac çok gaz problemi yaratıyormus… Sizin bebiște nasıl etkisi var bilemem ama SMA hem anne sütüne çok daha yakın formülü hemde çok daha az gaz problemi yaşarsın… Bnm de bir kızım var 2aylik SMA optipro kullanıyorz gayet memnunum
Pinar_kb Bebegimm1 bende hipp combioticten bebelac golda gectik fiyatta ötürü. Bana hiç biri güzel kokmadı valla. Ama cocuk yiyor. Gazda yapmadı devam ediyorum
Bebegimm1 -1PrncessMaysa cok sükür gazlı bir bebek olmadı sma denemistim kusturmuştu birde içmek istememişti hıpp combiotic kullaniyordum normalde fiyatı malum onunda o yuzden bebelac gold a gecmistim ama bu seferki niye böyle anlamadim bozukmu acaba dedim
-1PrncessMaysa Bebegimm1 anladım kuzum demekki her bebek de farklı bu mama yeme istekleri kimisi tadını alıp seviyor kimi bebek sevemiyor anladım kuzum… Vallahi bebelac gold hiç denemediğim için bilemiyrm 🤔… Hipp i duymuştum çok da iyiymis evet fiyatı çok pahalı gercekten ☹️
Bebegimm1 1hafta sonra 6aylık olucak yeni paket alsam 2 numara bir sorun olur mu 1hafta erken geçsem içime kurt duştü 900gram mamayı da ziyan etmek istemiyorum 🤦♀️
-1PrncessMaysa Bebegimm1 bence bir sorun olmaz ama 900 gram değilde 400 gramlık alabilirsin ufak ufak başlayabilir 2 numaraya ve zaten ek gıdasina da başlayacaksın artk yavas yavaş çorbalar yoğurt meyvesi derken bayağı doyacak canım o yüzden ufak bir paket alsan bence fikrimce daha mantıklı gibi…