Minikimmm Anneler yakınında çocukken boyu kısa olup şimdi uzun olam var mı gelen gecen kızımın boyuna laf ediyor. Laf söylemekten yoruldum.. ister istemez banada acaba hep kisa mi kalacak diye düşündürüyorlar. Simdiden tsk ederim..
[silindi] Minikimmm kendinizi üzmek yerine o tarz konuşan biri ile muhatabı direkt kesseniz daha mantıklı herkes uzun değil kısada olabilir uzayadabilir bu kimseyi ilgilendirmez ne kadar cahilce düşünen kişiler var
Abf Minikimmm ilkokulda falan boyum uzun diye hep arka sıralarda otururdum, orta okulda millet Bi uzamaya başladı ben kısa kaldım, o işler belli olmaz bence, siz sağlıklı beslenmesine dikkat edin, çok ta takmayın konuşanları
[silindi] Minikimmm kesinlikle muhatap olmam gerekirse tartışırım sende öyle yap kendi modunu düşürme böyleleri için
Minikimmm Abf o konuda icim rahat şükür yeme içmesine her yönden dikkat ediyom hatta diyorum etmeme ragmen neden bu cocuk uzamiiiiii😜😜😜
Eylul06 Boyu bende kafama takıyorum eşim 175 ben 155 kızım orta olsun istiyorum 168 falan olur mu bilmiyorum ama genetik yemesine elimden kaldığı kadar dikkat ediyorum balık yağı başladım bakalım ne olacak takipteyim ama boyu ergenlikte belli olur nasıl olacagı
Minikimmm Eylul06 bizde balik yagi +argivit kullanıyoruz 3 aydır henüz bir sey goremedim benim kizimda benim.kadar olsa yeter 1.68
ftsdmrhn Minikimmm eşim hep kısa bı cocukmus. Hatta küçükken kafasına çok takarmis bu durumu, annesi doktora falan götürmüş. Doktor yaklaşık 1.75-180 olur sizin oğlan demiş. Şimdi 1.80. Aşırı uzun değil ama kisada değil. Takılmayın siz bosverin
Minikimmm ftsdmrhn biliyormusun tam boyle sallamıyorum insanları he hu diyorum pat biri çıkıyor çocuğum hakkında yorum yapıyor salakça ben yine başa sarıyorum. Yorucu bir durum
Eylul06 Minikimmm sen 168 sen olur kısa kalmaz bence beslenmesine de dikkat ediyorsun zaten daha ne olsun annesi milletin lafına bakma kaç aylık kaç santim persentil tablosundan bak
Superisi Minikimmm ben 😅 8 sınıfın başlarında beden eğitimi dersinde en sondaydım okulun kapanmasına yakında sınıfın en uzunu oldum 😅
17062019 Minikimmm Valla benim kuzenim 1.60 eşi de 1.65 zor gelir yani boyu ama oğlu şuan 20 yaşında ve 1.90 🤦♀️ 😁 yeme içmesi dersen. Kuzenim hiiç yemek falan yapmazdı her gün döner Pepsi döner Pepsi.. Öyle özel balık yağı VS hiç kullanmadılar.çok şaşırdık bizler de