hamsininannesi61 Nejla54 bizde oldu canım altlar üstler çıktı ne bi salya ne bi ateş nede bi ishal hiç bişey yaşamadık 2 buçuk aylıktan beri kullanıyoruz gaz problemi için almıştım 🤗
-erCansu- Nejla54 benm oğlumda bı değişiklik olmadı zaten salyasi falan akmiyodu pek ben sevdiğim için aldım 2 bck yasnda hala takıyor oğlumda çok seviyor
Hirasltn Nejla54 bende çok memnunum kızım 7 aylık alt dişleri yeni çıkarmaya başladı ishal ateş salya huysuzluk uykusuzluk hiçbir belirti yok MaşaAllah iyi atlatıyoruz 4 aylıkken kullanmaya başladık öncesinde huysuz ve hareketsizdi şimdi hareketli ve huysuz değil çok sakinleşti kesinlikle almalısınız☺️
emation55 Ben aldım yani eşim aldı ısrarla ben inanmıyorum ama taktık hiçbir faydası yok gerçek dediler sertifikalı ama malesef
Omus35 hamsininannesi61 6 aylık benim kızım kolye aldık ama korkuyoruz boğulmasından diye takamıyoruz
Karabiber57 Mehruyan bende instagramdan almıştım ismi kehribarbebekolyem yeşil hayvan figürlü profil fotosu var orjinal sertifikalı geldi yinede evde denedim gerçekmiş
hamsininannesi61 Omus35 haklısın bende çok korktum ilk boğazına taktığımda ama korkulcak bişi olmadı şükürler olsun 😊 içiniz nasıl rahat ediyorsa öyle yap annesi 😍🎈
Sadecezeynep Biz bileklik aldık 40 ından sonra takmaya başladık 2 ay 22 günlük hala takıyorum ayak bileğinde duruyor çok faydasını gördüm ama piyasa da çok fazla sahte kehribar dolaşıyor biz ufacık bilekliğe 300 TL verdik internetten almadım emin olup