ecemeric Kızlar selam 🙋🏼♀️ bebeğim 30 günlük 60 CC mama veriyorum. Sizce yeterli mi ve ne zaman artirmaliyim?
Gulenes ecemeric fazla değil mi ya ne bilim ben o zaman 30 cc anca veriyordum tabi emziriyordum da emmedigi zaman 30 cc veriyordum
ecemeric Gulenes benimki de emiyor fakat doymuyor sanki bilmiyorum biberonun dibini görüyor nefessiz 😂 kusmuyor da. Acaba yeterli oluyor mu diye düşünmedim değil ben de. Acemiyim malum 😊
_caglabebek ecemeric benim 39 gunluk 30. Gunden beri bazen 30 bazen 60 cc veriyorum eger gogusleeim doluysa uzun emiyorsa 30 ama uzun emmediyse 60 cc doktorumuzda 60 ver demisti
Gulenes ecemeric yeterlidir yani versen yer benimkide ancak ben fazla vermek taraftarı olmadım sen bebeğine göre iyisini ayarlarsın.
ecemeric Gulenes sanki hep doymayacak diye endişeleniyorum anlamadım gitti 🙈😂 neyse yeterli olmasına sevindim
Serap__ ecemeric Yeterli canım eger emzirmeyip sadece mama veriyorsan yeterli. Ama hem emzirip hem mama veriyorsan elbette fazla mama ölçüsü
MotherOfAlmila ecemeric Ama her bebegin farkli oluyor istahi.. Ben de ilk zamanlar meme + mama, 30 cc sonra sonra artirdim.