DilanZafer Kızlaaar ilk babalar günümüz olucak ve güzel anlamlı hediye almak istiyorum fikirlerinizi alabilir miyim 🥰
Canmoglum- DilanZafer ben eşimin vefat eden babasıyla beraber resmi yoktu tek vardı kayınpederimi eşimi oğlumunaynı karede karakalem çalışması yaptırdım çok güzel oldu sanki beraber resim çekilmişler gibi bir kaç güne elimde olucak inşallah
Metehan123 Ben oğlumun ilk saçından tespih yaptırcam da neresi güvenilir nerde yaptırsam onu bilemedim post açtım yazan da olmadı 😂
DilanZafer Metehan123 ya biz 4 aylık olduk 1 yaşında saçını kestirmeyi düşünüyorum o zamana düşünebilirim.Nasıl yaptıracaksın.Başka ne olabilir
Metehan123 DilanZafer daha 2 aylık ilk saçı illa bi avuç saç gerekmiyo boncuk içlerine azar azar da olsa koyuyolar
Metehan123 DilanZafer valla satıcı kişi elinde ne kadar varsa yollayın kısalığı da önemli değil biz seyrek de olsa koyarız boncuk içine dedi
Canmoglum- Momdady2021 instagramda canm Dimpled.art gamze hanım çok güzel çalışıyor dedemizin siyah beyaz vesikalık resmi il eeşim oğlumun resmini sanki beraber çekilmiş gibi birleştirme yaptı çizdi mükemmel oldu
Canmoglum- ayseyilmaz6161 sayfa dimpled.art canm çizimlerine bak muhteşem yapıyor gerçekten çok ilgileniyor tavsiye ediyoruö