Kinginthenorth Merhaba herkese, bugün kontrolümüzde doktorumuz tadımlara başlamamızı söyledi. Başlayan var mı? Sizin doktorlarınızın görüşleri nedir?
Saremmmm Kinginthenorth bizde başladık canım 17 gün oldu sebze meyve 3 gün kuraliyla veriyorum yumurta sarısını bile denedik
2719 Kinginthenorth 4. Aydayız karpuz elma armut havuç suyu yoğurt iki çay kaşığı 3 gün kuralı İle verin dedi
Kinginthenorth Selin39 biz de sadece anne sütü kilo alımı iyi ama yine de başlayalım dedi. Ek gıdaya adaptasyon süreci daha iyi oluyor dedi doktorumuz.
Eise Kinginthenorth ben 4.ayda başladım düzenli değil arada bir kendi yediklerimden diline değdiriyorum sadece diline değdirme dışında elma suyu ve ev yoğurdu vermiştim 1 tatlı kaşığı kadar
Aezgi Kinginthenorth bende 5. Ayda basladım su an 5 ay 19 günlüğüz yumurta sarısınıda denedim hatta sabah ben kahvaltı yaparken mama sandalyesine koyuyorum beraber kahvaltı yapıyoruz oğlusumla😂😂 bende karşısında yiyorumki görseli artsın öğrensin diye onada ceyrek yumurta sarısının bile cok azını veriyorum bi cay kaşığından az labne yediriyorum maksat tatları öğrensin 😊 bu arada sadece anne sütü alıyor kilo alımıda iyiydi
Nefess2020 Kinginthenorth 4 cu ayda baslayalim dedi dr ama ben cok erken diye vermek istemedim az az tadim yaptim meyve puresi falan. Sonra biraktim aklima geldikce veriyordum. 5 aylikkende tadimlik devam etti sonralarina dogru çoğalttik şuan 8 aylik maşallah yemek yemeyi emmekten daha çok seviyor. Zorla emziriyom nerdeyse😅emmeyince ağrı yaptiği icin emsin diye biraz israr ediyorum. Bi sıkıntı yaşamadik kabizlik dışında.